Luxe chocoladeletters als promotiemateriaal

Of je nu op zoek bent naar promotiemateriaal, een regulier geschenk of een geschenk voor de feestdagen, met chocola zit je altijd goed! Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt en het personeelstekort is het een leuk idee om je personeel eens te verrassen met iets lekkers. Stel bijvoorbeeld eens een mooi chocoladepakket samen met een luxe chocoladeletter. Staat u binnenkort op een evenement, een beurs, of gaat u langs bij klanten of partners? Neem dan een gepersonaliseerde chocoladeletter mee waarop uw naam, merk, logo of slogan staat bedrukt.

Chocola kan het hele jaar door, waarom chocoladeletters dan niet? Er is tegenwoordig veel keus in chocoladegeschenken zoals chocoladeletters, wat het een fijn, persoonlijk en tegelijkertijd ook niet al te duur cadeau maakt waar jij wel je waardering voor je personeel mee uit kunt drukken of juist de feestdagen leuk mee kunt inluiden bij promotie evenementen, borrels of als cadeau aan partners.

Doordat bedrijven als Chocolade Geschenken gespecialiseerd zijn in het faciliteren van zakelijke chocolade geschenken kun je op veel manieren een mooie samenstelling promotiemateriaal met jouw naam en logo er op laten maken, door bijvoorbeeld voor iedereen een chocoladeletter met zijn of haar eigen voorletter te laten maken. Vooral bij feestelijke dagen zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag en Pasen is chocola bij uitstek een leuke manier om leuke promotieacties mee te houden.

Chocoladeletters zijn voor iedereen een goed cadeau. Niet alleen omdat iedereen het lekker vindt, maar vooral omdat je met chocola altijd veilig zit met allergieën. Pure chocolade is bijvoorbeeld veganistisch te maken is en chocolade van nature bijna altijd ook glutenvrij. Daarnaast kun je chocoladeletters personaliseren met verschillende smaken, vullingen en opdrukken. Denk hierbij aan noten, maar ook aan vullingen zoals marshmallow of snoep. U kunt het zo eenvoudig of luxe maken als u wilt. Ook een recht toe recht aan chocoladeletter zonder al te veel poespas valt natuurlijk altijd goed in de smaak. Bedruk de chocoladeletter met jullie logo en een mooi slogan en u en uw bedrijf zullen gegarandeerd onthouden worden.

Met lekker eten maak je mensen pas echt blij. Veel promotiemateriaal is te goedkoop geproduceerd en eindigt vaak snel in de prullenbak. Met een chocoladeletter geef je mensen echt iets om even van te genieten.

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de Sinterklaasartikelen weer volop in de winkels gaan verschijnen. Dit jaar werden de pepernoten zelfs al in augustus in de supermarkten gespot. Ook de chocoladeletters en andere chocolaatjes voor Sinterklaas worden nu alweer volop besteld door particulieren en bedrijven als promotiemateriaal of als cadeau aan het personeel. Wacht daarom niet te lang en bestel jouw luxe chocoladeletter deze maand nog! Laat je verrassen door het aanbod dankzij speciaalzaken zoals bij chocoladegeschenken.nl en stel een mooi pakket samen om als promotiemateriaal mee te knallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *