Bali

Waarom moet Bali op jouw bucketlist staan? 

Bali is een reisbestemming die voor velen bekend in de oren klinkt. Waarschijnlijk heb je er zelf ook wel eens van gehoord. In deze korte tekst zal ik mijn ervaring over de bestemming met je delen en jou misschien overtuigen om ook in de toekomst een reis naar dit Indonesische eiland in te plannen. Allereerst is het een goede bestemming voor reizigers die moeite hebben met activiteiten plannen op reis. Doordat Bali best wel een gehypte locatie is, is er van alles over te vinden op internet. Het eten is in Indonesië een echte aanrader en in restaurantjes in Bali betaal je hiervoor ook zeker niet de hoofdprijs. Er zijn onder andere voor goede restaurantjes veel tips te vinden. 

Verder is niet alleen het eten in Bali ongelooflijk goedkoop. Je kan er ook een echte relax vakantie van maken en een massage inplannen. Bali is een echte toeristische bestemming en heeft daardoor ook allerlei soorten vakanties te bieden. Zoals de genoemde restaurantjes kan je dus echt de toerist uithangen en van cafe naar cafe hoppen of op het strand liggen bruin worden. Wel is het ook een locatie waar je geweldig kan fietsen of lopen door de wat meer afgelegen dorpjes of de lokale rijstvelden. 

Bali

Persoonlijke mening 

Zelf ben ik erg enthousiast over de locatie, wel verschilt dit echt per persoon. Doordat het zo’n bekende locatie is kan het zo dat mensen er bepaalde verwachtingen van hebben. Naar mijn idee maakt het eiland deze verwachtingen ook echt waar. Het is een locatie die voor ieder wat wils heeft. Zeg nou zelf de foto’s die je van het eiland voorbij ziet komen geven toch echt de ultieme vakantiesfeer? Het blijft een toeristische locatie, maar hoe erg is het nou om die geweldige beelden en restaurantje met andere mensen te delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *